Tilmeld dig årets Data- og Infrastrukturdag

På dagen kan kommuner og deres it-leverandører fordybe sig i den fælleskommunale infrastruktur.

Nu åbner KOMBIT op for tilmeldingen til årets Data- og Infrastrukturdag. Vi glæder os til endnu en gang at byde kommuner og kommunale it-leverandører velkommen den 7. september 2020 i Nyborg til en dag i den fælleskommunale infrastrukturs tegn.

Dagen er dedikeret til at stille skarpt på kommunernes og leverandørernes tilslutning og anvendelse af den fælleskommunale infrastruktur – samt de muligheder og udfordringer der følger med.

Programmet

Dagen starter og slutter i plenum, hvor KOMBIT byder velkommen, gør status og kigger frem.

Herefter deler vi os op i spor og fokuserer på, hvordan kommuner og it-leverandører kommer godt i gang eller videre med Organisation, Sags- og Dokumentindeks og Ydelsesindeks, Økonomi i Rammearkitekturen (ØiR) og Beskedfordeler. Herudover vil der være to mere tværgående spor om henholdsvis dataafgrænsning i den fælleskommunale infrastruktur og hul igennem til første integration. Endeligt afvikles to workshops, hvor vi arbejder vi med at få den fælleskommunale infrastruktur ud i forretningen og med de udfordringer, der er ved drift og forvaltning af den fælleskommunale infrastruktur.

Du kan i løbet af dagen deltage i to af de i alt otte forløb. Med programmet håber KOMBIT at adressere netop det, der aktuelt optager kommunerne og kommunale it-leverandører.

Det er stadig muligt at indsende input til KOMBIT om hvilke udfordringer, vinklinger eller perspektiver i forhold til den fælleskommunale infrastruktur, som du ønsker adresseret på dagen. Du kan indsende dine input via denne formular.

For at gøre det lettere for kommuner og leverandører at finde hinanden, tilbyder vi i år hver leverandør et spot i form af et cafébord, så kommunerne lettere kan se, hvor de skal gå hen for at komme i kontakt med specifikke leverandører. Vi håber, at det lavpraktiske initiativ vil øge mulighederne for at netværke på tværs.

Læs det fulde program og tilmeld dig her.

Tid

Program

09.30 - 10.00

Tjek-in og morgenmad

10.00 - 10.30

Velkommen og oplæg i plenum

10.30 - 12.30

Opdeling i spor

12.30 - 13.15

Frokost

 13.15 - 15.35

Opdeling i spor

 Inklusive kaffepause fra kl. 14:00-14:20

15.35 - 16.00

Plenumoplæg og afslutning

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

 

Tid og sted

NYBORG STRAND
Hotel & Konferencecenter
Østerøvej 2
DK-5800 Nyborg

Målgruppe

Data- og Infrastrukturdagen er henvendt til følgende målgrupper:

Kommunen: it-/digitaliseringschefer, it-/digitaliseringskonsulenter, it-arkitekter, KOMBIT-programledere, infrastrukturejere/-ansvarlige
It-leverandøren: forretningsansvarlige, Product Owners, Key Account Managers, tekniske arkitekter og løsningsarkitekter.

Praktisk information
 

  • Prisen er 1500,- DKK pr. deltager
  • Det er muligt at deltage med mere end tre personer pr. kommune/leverandør
    (Der har tidligere været restriktion om dette grundet COVID-19 situationen).
  • Der er et maksimalt deltagerantal på 300 personer på dagen.
  • Der lukkes for tilmeldinger den 24. august
     

Basiswebinar om den fælleskommunale infrastruktur

Er du novice i forhold til den fælleskommunale infrastruktur? KOMBIT afvikler den 31. august 2020 et basiswebinar om den fælleskommunale infrastruktur. Du har mulighed for at læse mere og tilmelde dig webinaret i KOMBITs kalender. På den måde bliver du klædt godt på til at deltage på Kommunernes Data- og Infrastrukturdag.

Vi glæder os allerede nu til at byde jer velkommen til en spændende dag.

KOMBIT følger COVID-19 situationen og følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vi tager derfor løbende stilling til, om vi kan afvikle Data- og Infrastrukturdagen. Skulle der ske ændringer af betydning for afholdelsen af arrangementet, vil vi hurtigst muligt herefter give deltagerne direkte information herom.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Implementering
3334 9449