STS Administrationsmodul succesfuldt idriftsat i eksternt testmiljø

Weekendens migrering af data forløb succesfuldt, og STS Administrationsmodul åbnes op som planlagt for anvendere i testmiljøet den 1. november 2017.

Data fra Serviceplatformen, Security Token Service og Context Handler er nu succesfuldt migreret til STS Administrationsmodul i testmiljøet. Det betyder, at nye anvendersystemer og de anvendersystemer, der er blevet migreret, kan administreres i STS Administrationsmodul fra onsdag den 1. november. Listen over anvendersystemer, der er migreret, kan ses her.

Når STS Administrationsmodul åbnes for anvendere den 1. november, udsender vi information om, hvordan det nye Administrationsmodul skal anvendes. Indtil der åbnes for anvendere, kan man sende en mail til Serviceplatformen@kombit.dk, hvis man har spørgsmål til håndtering af eksisterende serviceaftaler.

Når vi har fastlagt den endelige plan for, hvornår data migreres til STS Administrationsmodul i produktionsmiljøet, vil I modtage information om nye lukketider for Security Token Service og Context Handleren.