STS Administrationsmodul migreres til eksternt testmiljø kommende weekend – nyt om lukketider

I forbindelse med migrering af aftaler til det nye Administrationsmodul, vil Security Token Service og Context Handler være lukket for anvendere den 27. oktober kl. 16 til 29. oktober kl. 23.00.

Efter udfordringer med migreringen sidste weekend, er der foretaget fejlrettelser, og to prøvemigreringer er efterfølgende gennemført med succes.

Derfor har KOMBIT besluttet at foretage endnu en migrering til det eksterne testmiljø i den kommende weekend. Det betyder, at alle services på Serviceplatformens testmiljø, der kaldes med Security Token Sikkerhed, ikke kan anvendes i weekenden. Services, der kaldes med andre sikkerhedsmodeller end Security Token Sikkerhed, vil ikke blive berørt. Derudover vil det ikke være muligt at tilgå Context Handleren i tidsrummet for migreringen.

Der udsendes en nyhed om resultatet af migreringen mandag.

Hvis alt forløber efter planen, åbnes der for anvendelse af det nye Administrationsmodul på det eksterne testmiljø den 1. november 2017.

Herefter bliver der sendt en separat mail ud til leverandørerne af de anvendersystemer, der migreres i weekenden. I denne mail linkes der til vejledninger i, hvordan det nye Administrationsmodul skal anvendes, og hvordan der tilknyttes roller via NemLog-in. Disse vejledninger afløser den nuværende kogebog, der derfor bliver udfaset ved idriftsættelse af det nye Administrationsmodul.

Vi er i fuld gang med at planlægge lanceringen af Administrationsmodulet i produktionsmiljøet og forventer, at vi i løbet af uge 44 udsender information om tidsplanen.