Støttesystemernes produktionsmiljø opdateres lørdag den 6. januar

På grund af opdateringer kan Støttesystemernes produktionsmiljø ikke benyttes lørdag den 6. januar 2018 fra kl. 10 til kl. 17.

Støttesystemernes produktionsmiljø bliver opdateret med fejlrettelser til Støttesystemerne Beskedfordeler, Klassifikation, Organisation, Sags- og Dokumentindeks, Ydelsesindeks samt Context Handler og Secure Token Service.

Det betyder, at Støttesystemernes produktionsmiljø ikke kan benyttes lørdag den 6. januar fra kl. 10:00 til kl. 17:00. Grundet tekniske afhængigheder vil STS Administrationsmodul i produktion og snitflader i produktionsmiljøet på Serviceplatformen, der anvender Token sikkerhed, heller ikke være tilgængelige i ovennævnte tidsrum.

Nye brugergrænseflader

Med rettelserne bliver det muligt at tilgå brugergrænsefladerne til Klassifikation, Organisation, Sags- og Dokumentindeks, Ydelsesindeks. I releasenote Støttesystemer 06012018 kan man se en oversigt over alle de rettede fejl.

Tilmelding til løbende information om driftsstatus

Den aktuelle driftsstatus for Støttesystemerne opdateres løbende på Støttesystemernes Driftsstatus hjemmeside på KMD kundenet. Vi skal derfor opfordre anvendere af Støttesystemerne til at tilmelde sig til KMD’s driftsstatus service, så man automatisk får besked, hvis der opstår problemer med driften af et Støttesystem.

 

Kontakt

Seniorkonsulent / Service Manager
3268 0418