Servicevindue for STS Administrationsmodul den 6.-7. december 2019

I forbindelse med ændringer i STS Administrationsmodul, er der behov for at opdatere data til Beskedfordeler. I den forbindelse planlægges servicevindue i ekstern test- og produktionsmiljøet.

Servicevinduet er planlagt fra fredag den 6. december kl. 20.00 til lørdag den 7. december kl. 21.00.

I dette servicevindue deployes SP2019-11, som indeholder en række ændringer til STS Administrationsmodul.

Indholdet af releasen udsendes med en releasenote forud for servicevinduet.

Hvad betyder servicevinduet for anvenderne?

Der lukkes for adgangen til STS Administrationsmodul i tidsrummet. Det betyder, at der ikke kan administreres aftaler på Serviceplatformen i hele servicevinduet.

Ændringen vil kortvarigt påvirke Beskedfordeler og leverancen af beskeder fra systemet i både Produktion og Ekstern Test.

For yderligere information henvises til driftmeddelelse fra KMD vedrørende "Varsel om forsinkelse i leverance af beskeder i weekenden den 7.-8. dec.".

I løbet af servicevinduet kontrollerer KOMBIT, at al funktionalitet er i overensstemmelse med det forventede. Skulle der imod forventning konstateres kritiske fejl, vil miljøet blive rullet tilbage til forrige baseline.

KOMBIT vil informere om udfaldet af opdatering af data foretaget i servicevinduet ved servicevinduets afslutning lørdag den 7. december kl. 21.00

Anvenderne skal ikke foretage sig noget i forbindelse med servicevinduet.

Hold dig orienteret om kommende releases

Du kan finde KOMBITs releasekalender og releasenoter for Støttesystemer og Serviceplatformen her. Du kan tilmelde dig nyheder om planlagte releases her.

 

Kontakt

Chefkonsulent / It-konsulent
3268 0493