Sæt kryds i kalenderen til Kommunernes Data- og Infrastrukturdag 2022

Kommunernes Data- og Infrastrukturdag bliver i år afholdt den 30. august 2022 i Messe C i Fredericia.

Den 30. august 2022 byder KOMBIT atter kommuner og kommunale it-leverandører velkommen til Kommunernes Data- og Infrastrukturdag, som i år afholdes i Messe C i Fredericia.

Dagen er dedikeret til at stille skarpt på kommunernes og leverandørernes tilslutning til og anvendelse af den fælleskommunale infrastruktur og hvordan den konkret skaber værdi.

Du vil blandt andet opleve spændende oplæg, muligheden for at deltage i dedikerede workshops og netværke med kommunale kollegaer, kommunale it-leverandører og KOMBIT på vores aktive torv (tidligere markedsplads).

Hvornår åbner I op for tilmelding?

Vi ved hvor travlt der er ude i det kommunale digitaliseringslandskab – derfor ønsker vi allerede nu at melde en dato ud, så du har mulighed for at prioritere dagen i dit program.

Vi forventer at åbne op for tilmelding i løbet af marts måned. Indtil da arbejder vi på at færdiggøre programmet – blandt andet med afsæt i mange af jeres input fra sidste gang.

Har du input til programmet?

Vi modtager fortsat meget gerne dine input til programmet. Notér gerne hvilke udfordringer, vinklinger eller perspektiver i forhold til den fælleskommunale infrastruktur som du ønsker adresseret på dagen. Du kan indsende dine input via denne formular.

Ved tilrettelæggelsen af dagen har vi fokus på følgende målgrupper:

Kommunen: it-/digitaliseringschefer, it-/digitaliseringskonsulenter, it-arkitekter, KOMBIT-programledere, infrastrukturejere/-ansvarlige

It-leverandørerne: forretningsansvarlige, product owners, key-account managers, tekniske arkitekter og løsningsarkitekter.

Kontakt

Har du spørgsmål til KDI om Kommunernes Data- og Infrastrukturdag 2022, kan du kontakte os på kdidage@kombit.dk

Vi glæder os til at se dig til Kommunernes Data- og Infrastrukturdag 2022.

Grundet folkeafstemningen den 1. juni 2022 er Kommunernes Data- og Infrastrukturdag flyttet fra den først udmeldte dato, 1. juni 2022, til den nye dato, 30. august 2022.