Programmet for årets Data- og Infrastrukturdag er på plads

Den 27. september afholder KOMBIT endnu en gang Data- og Infrastrukturdagen, hvor kommuner og leverandører mødes til dialog om den fælleskommunale infrastruktur.

Før sommerferien åbnede vi op for tilmeldingen til Kommunernes Data- og Infrastrukturdag 2021. Det gjorde vi, selvom vi endnu ikke have det endelige program på plads. På trods af det, har rigtig mange tilmeldt sig dagen – det er vi utroligt glade for.

Med det sagt, så har vi nu endeligt lagt sidste hånd på programmet. Det betyder, at du nu kan læse beskrivelser af de enkelte oplæg og workshops og tilmelde dig et af hver.

Læs det detaljerede program her.

Tilmelding

Data- og Infrastrukturdagen tager i år udgangspunkt i temaet ”værdiskabelse”. Dagen er dedikeret til at stille skarpt på kommunernes og leverandørernes tilslutning til og anvendelse af den fælleskommunale infrastruktur og hvordan den konkret skaber værdi – det handler kort sagt om værdiskabelse og forudsætningerne for værdiskabelse.

For at gøre det lettere for kommuner og leverandører at finde hinanden, tilbyder vi hver leverandør et spot på ’markedspladsen’ i form af et cafébord. Her kan du fx også møde KDI's produktejere og de nyligt etablerede referencegrupper. Vi håber, at dette initiativ vil øge mulighederne for at netværke på tværs.

Klik her for at tilmelde dig Data- og Infrastrukturdagen 2021.

Hvordan opdaterer jeg min tilmelding?

I den mailbekræftelse, som du har fået ved tilmelding, finder du et link i selve mailen, som du kan klikke på. Du har også mulighed for at åbne den vedhæftede PDF-fil, som du modtog i samme mail og klikke på “Rediger tilmelding” lige under KOMBIT-logoet i toppen af højre hjørne.

Når du har klikket på et link, lander du på din personlige overbliksside. Her klikker du på de tre prikker, hvorefter du vælger “Rediger tilmelding”.

Du kan nu redigere din tilmelding og vælge det oplæg og den workshop, du ønsker at deltage i.

Oplever du udfordringer med redigeringen af din tilmelding, er du velkommen til at kontakte kdidage@kombit.dk.

Tip: Du kan søge din tilmeldingsmail frem ved at søge på: "Tilmelding til Kommunernes Data- og Infrastrukturdag 2021"

Tid og sted

Mandag den 27. september 2021
Nyborg Strand
Østerøvej 2
DK-5800 Nyborg

Målgruppe

Data- og Infrastrukturdagen er henvendt til følgende målgrupper:

  • Kommunen: it-/digitaliseringschefer, it-/digitaliseringskonsulenter, it-arkitekter, KOMBIT-programledere, infrastrukturejere/-ansvarlige.
  • It-leverandøren: forretningsansvarlige, Product Owners, Key Account Managers og løsningsarkitekter.

Pris

Prisen er 1300,- DKK pr. deltager.
 

KOMBIT følger COVID-19 situationen og følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vi tager derfor løbende stilling til om vi kan afvikle Data- og Infrastrukturdagen. Skulle der ske ændringer af betydning for afholdelsen af arrangementet, vil vi hurtigst muligt herefter give deltagerne direkte information herom.

 

Kontakt

Seniorkonsulent / Kommunikation
4060 5375