Kommunernes Data- og Infrastrukturdag 2020 afvikles virtuelt

Som følge af det stigende smittetryk i forbindelse med COVID-19 situationen i Danmark, har KOMBIT, med afsæt i et forsigtighedsprincip, valgt at afvikle årets Data- og Infrastrukturdag som et virtuelt arrangement.

Med små 200 tilmeldinger og risikoen for at bidrage til det stigende smittetryk, ser KOMBIT sig desværre sig nødsaget til af afvikle årets Data og- Infrastrukturdag virtuelt.

Kommunernes virtuelle Data- og Infrastrukturdage 2020 afvikles i dagene den 7.-9. september 2020. Det fysiske arrangement flyttes til 2021. 

Med omstillingen til en virtuel afvikling er der både fordele og ulemper. Først og fremmest, og måske vigtigst af alt, så mister vi muligheden for at mødes fysisk.

”Det super ærgerligt, for vi havde glædet os rigtig meget til møde kommuner og leverandører face-to-face, til dialogen, til at udveksle ideer og erfaringer. Det giver noget ekstra, at man er sammen fysisk og det er altid en stor fornøjelse at være vært for et arrangement, hvor kommuner og leverandører får mulighed for at netværke på tværs,” fortæller Projektchef i KDI, Sisse Bang,

og fortsætter:

”Nu glæder vi os til at møde deltagerne virtuelt, og måske betyder det at endnu flere kan deltage og blive klogere på, hvordan de kommer i gang og videre med den fælleskommunale infrastruktur”

Hvordan kommer det til at foregå?

Fordi vi nu afvikler programmet virtuelt, har vi valgt at brede programmet ud over flere dage. Det har vi gjort helt bevidst, da vi dermed kan afvikle sporene et efter et, så du har mulighed for at deltage i flere spor.

Det er gratis at deltage, og det eneste det kræver, er at du tilmelder dig arrangementet, får teknisk adgang til Microsoft Teams, og har mod på at blive klogere på hvordan du kommer i gang eller videre med den fælleskommunale infrastruktur.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Måske har du allerede tilmeldt dig, men for at vi kan afvikle dagene på bedste vis, og fordi vi ændrer på rækkefølgen af spor, samt muligheden for at deltage i flere, så skal du tilmelde dig igen på ny.

Du finder program inkl. beskrivelse af spor og tilmelding her.

Ved tilmeldingen bedes du tilkendegive hvilke spor og oplæg, du ønsker at deltage i. Herved hjælper du KOMBIT, så vi får det mest optimale grundlag for at afvikle professionelt og uden at støde på væsentlige tekniske begrænsninger.

Cirka en uge før arrangementet modtager du en mail med al praktisk information inkl. trin-for-trin video, der beskriver, hvordan du tilgår spor og oplæg. Der vil indledningsvis og i begrænset omfang være support, som kan hjælpe dig med at logge rigtig på, så du får adgang til oplæg og spor.

Basiswebinar om den fælleskommunale infrastruktur

Er du novice i forhold til den fælleskommunale infrastruktur? KOMBIT afvikler den 31. august 2020 et basiswebinar om den fælleskommunale infrastruktur. Du har mulighed for at læse mere og tilmelde dig webinaret her. På den måde bliver du klædt godt på til at deltage på Kommunernes virtuelle Data- og Infrastrukturdage 2020.

Vi glæder os til at se dig til Kommunernes virtuelle Data- og Infrastrukturdage 2020.

 

Kontakt

Chefkonsulent / Implementering
3334 9449