Kommunale leverandører får ny viden om den fælleskommunale infrastruktur

Ved den netop overståede leverandørdag, fik en lang række af landets kommunale it-leverandører både indsigt og inspiration.

I sidste uge inviterede KOMBIT landets kommunale it-leverandører til en dag, dedikeret til at præsentere potentialerne i den fælleskommunale infrastruktur – også kendt som Serviceplatformen og Støttesystemerne.

Kommunale forventninger

På dagen stillede både Frederiksberg Kommune og Borholms Regionskommune skarpt på, hvilke forventninger de har til deres it-leverandører, når det handler om at bruge og udvikle op imod den fælleskommunale infrastruktur.

Frederiksberg Kommune præsenterede den fælleskommunale infrastruktur som en præmis, for at levere kommunal it i fremtiden. Og Bornholms Regionskommune opfordrede leverandørerne til at være proaktive, og hjælpe kommunerne med at se og udnytte de gode forretningspotentialer i de mange nye tværgående komponenter og snitflader.

Inspiration til videreudvikling

Adskillige af de omtrent 100 deltagende ved arrangementet har siden meldt tilbage, at de har fået ny viden om infrastrukturen og praktiske opgaver med hjem, som de vil arbejde videre med.

Flere nævner blandt andet at Adgangsstyring, Organisation, Indekserne, Fordelingskomponenten og Fjernprint giver gode muligheder for at forbedre deres løsninger.

Er du interesseret i at få et indblik i præsentationsmaterialer og handouts fra dagen, kan du finde disse på KDI’s eksterne dokumentbibliotek.

 

Kontakt

Projektchef
3334 9432