Sådan bruger du KOMBITs kravbilag fra ny SKI02.19 til dine it-indkøb

Bliv klogere på KOMBITs kravbilag fra ny SKI 02.19

Tid: 

11. april 2023 - 13:00 til 15:00

Sted: 

Teams

Målgruppe: 

Dig, der skal til at bruge KOMBITs krav fra ny SKI 02.19 til dine it-indkøb

Tilmelding: 

Fra september kan kommunerne forventeligt indkøbe på ny SKI 02.19. På dette webinar gennemgår Josef Hansen/KOMBIT, Jan Kjellerup/KOMBIT og Søren Gormsen/Favrskov Kommune kravbilaget, som bruges til at stille krav om integration til den fælleskommunale infrastruktur på den nye SKI 02.19.

Som indkøber kan det være svært at overskue de mange krav og forventninger, vi stiller til leverandørerne til integration, og ikke mindst betydningen af de enkelte krav i forhold til praksis.

På dette webinar håber vi, at give dig et godt udgangspunkt for at anvende KOMBITs kravbilag til både at stille og håndhæve krav om integration til den fælleskommunale infrastruktur i forbindelse med din kommunes it-indkøb. Vi kommer ind på:

Materialet og metodikken i ny SKI 02.19 (use-cases, integrationspakker, obligatoriske og supplerende krav)
Hvilke krav der er konkretiseret i forhold til tidligere, så du ved, hvor du skal være særligt opmærksom
Hvordan du kan bruge materialet, når du stiller krav om integration til den fælleskommunale infrastruktur ved it-indkøb (også når indkøbet ikke sker på SKI 02.19)
Hvordan du kan bruge materialet, når du håndhæver krav om integration til den fælleskommunale infrastruktur

Målgruppe: Webinaret er målrettet kommunerne og særligt, personer der har ansvar for, og arbejder med, at stille og håndhæve krav ved it-indkøb samt personer, der har ansvar for og arbejder med udbredelsen af den fælleskommunale infrastruktur.

KOMBIT anvender udelukkende de indsamlede data i forbindelse med invitationen til webinaret. Alle indsamlede data slettes efter de er behandlet og anonymiseret.

Alle data indsamlet af KOMBIT behandles i overensstemmelse med KOMBITs privatlivspolitik. Læs mere om KOMBITs privatlivspolitik her: www.kombit.dk/privat